Istraga protiv Širokobriježana koji su uzgajali marihuanu i nahuškali psa na policiju

ljubuski.info

Nakon dostavljanja Izvješća o počinjenom kaznenom djelu od strane Policijske uprave Široki Brijeg i dokaza dostavljenih uz isto, Županijsko tužiteljstvo Zapadnohercegovačke županije otvorilo je istragu protiv tri osobe iz Širokog Brijega M.L. (38), B.R. (38) i I.L. (38) zbog postojanja osnova sumnje da bi počinili kaznena djela Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojne droge i Sprječavanje službene osobe u obavljanju službene radnje.

Navedene osobe sumnjiče se da su u mjestu Gostuša, grad Široki Brijeg, znajući da je uzgoj indijske konoplje zakonom zabranjen, zasadili više sjemenki indijske konoplje, koje su potom zalijevali i uzgajali, te su iznikle 54 stabljike.

Dana 6. rujna 2017. godine prilikom ulaska u zasad u trenutku kada su ih policijski službenici namjeravali lišiti slobode pustili su psa pasmine "Američki stanford" na njih bez povodca i zaštitne korpe na njušci koji je počeo režati i kretati se prema njima. U trenutku kad je pas došao u neposrednu blizinu policijskih službenika osjećajući se ugroženo jedan policijski službenik je radi otklanjanja prijetnji i opasnosti od ozbiljnih ozljeda policijskih službenika izvadio pištolj i ustrijelio psa. Nakon toga policijski službenici su lišili slobode osumnjičenike i navedene stabljike prilikom vršenja očevida oduzeli, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ZHŽ u Širokom Brijegu.

bljesak.info

Komentari

Ajme ubili psa!

U normalnim državama veći kriminal je ubiti psa nego saditi ,džudžu,.Ali mi smo u BIH.što ne vatate uzgajivače smilja

Istraga protiv Širokobriježana koji su uzgajali marihuanu i nahuškali psa na policiju

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto