MUP ZHŽ za prometne prekršaje traži lišavanje slobode, oduzimanja vozila i ovrhe računa

ljubuski.info

Načelnik sektora uniformirane policije, samostalni inspektor Milenko Madunović, nezadovoljan velikim brojem neplaćenih kazni za prometne prekršaje, zatražio je od Policijskih uprava u ZHŽ korištenje svih mogućnosti kojima bi kažnjavali počinitelje prometnih prekršaja.

Madunović tako nalaže sljedeće:

  1. Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, s prijedlogom oduzimanja privatnog motornog vozila kao sredstva izvršenja prekršaja;
  2. Prijedlog određivanja mjere lišenja slobode;
  3. Prijedlog za prinudnu naplatu novčanih kazn.

U dopisu upućenom 18. rujna 2017. godine, načelnicima PU i zapovjedniku Postrojbe za sigurnost cestovnog prometa, Madunović nalaže:
Dužni ste, koristeći obrasce koje vam dostavljamo u privitku akta, prema nadležnim Sudovima upućivati gore navedene prijedloge protiv građana koji imaju veći broj neplaćenih kazni za počinjene prometne prekršaje.

Guljenje kože s leđa, za sada, nije predviđeno, ali se, ukoliko Madunovićev nalog zaživi u praksi, može očekivati nabavka nešto luksuznijih vozila za potrebe MUP-a ZHŽ.

Komentari

I tata ti je tako pisa živio drug Tito

treba njima ovršit glave

Za ne povjerovati je to s kolikim žarom narod navali da sam sebi stvori probleme. Pa je očito da danas gotovo nitko ne čita povijest koja bi trebala biti učiteljica života.
Povijest kaže: najprije se narod omami vođom i preda mu u ruke svoju slobodu i živote, a onda, kad ih omiljeni vođa počne hapsiti, krasti i likvidirati, s još ga većim žarom ruše.

Jadna ti nam je buducnost kad je onakav tembel(i svi oko njega) nama uzorita i casna policija.
Nego narode lipo put pod noge i doc radit di nas se cijeni i plati onoliko koliko zaradis, a ostavit dolje prostora KPJ- Ljubuski da se pobije medusobno
Sreca u nesreci
Njemacka trazi 1 000 000 radnih mjesta, a dolje nazalost tuga i jad
Sve ce doc na svoje, sat otkucava(pjescani)

krmad gladna ali neka brzo će svinjokolja

Zna li gospodin Madunović da ima zakon i da se treba pridržavati zakona a ne da on izmišljanje neki novi zakon. Bit će da im je nestalo odakle su se dosad namirivali pa hajdemo onda po pučanstvu odnijeti im i ono malo što im je ostalo kako ih samo nije sramota.

Super ideja

Uvijek mu malo bilo

cije ces uzet. sto si kupio oduzmi nivo inteligencije -0to samo njemu more past napamet ta sve je u zivotu tako namakao

MUP ZHŽ za prometne prekršaje traži lišavanje slobode, oduzimanja vozila i ovrhe računa

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto