Izviđač uvjerljivo svladao Bosnu iz Visokog (26:17)

ljubuski.info

Nova momčad Izviđača, pod vodstvom trenera Silvija Ivandije, je, u prvoj utamkici novog prvenstva, svladala Bosnu s uvjerljivih 26:17.

Konačni rezultat nije u potpunosti odgovarao prikazanom na terenu, Izviđač nije briljirao, a, zahvaljujući Haramandžiću i Divkoviću, Bosna je, do 43. minute (15:15), držala izjednačen rezultat.

Nakon toga su igrači Bosne ostali bez snage, te, do kraja utakmice, postigli još samo dva pogotka. Rezultat je uvjerljiva pobjeda Izviđača. Igrači Bosne su slovili za jednog od favorita novog prvenstva, što u sinoćnjoj utakmici nisu potvrdili.

Za procjenu stvarne kvalitete nove momčadi Izviđača treba sačekati prikaze snage drugih takmaca za vrh tablice, što Bosna sinoć nije bila.

Komentari

Bravo cestitke momci

Kapa do poda za odbranu, čestitke

Dajte Bosnu da se igramo,da se igramo....

Hebo zemlju koja Bosne nema!

polako, polako ne histerizirajte bosna visoko je 7edma - b, zato polako da ne bi bilo k'o što kaže stari svit da se ne ujdete za jezik.

Nikakva histerija nije prisutna,zašto ne čestitati momcima na visokoj pobjedi. Rijetko u čemu smo mi Ljubušaci dobri kao u rukometu. Zato momci čestitke i probajte biti još bolji

Izviđač uvjerljivo svladao Bosnu iz Visokog (26:17)

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari