Zaplijenjena indijska konoplja u Klobuku, priveden M.V.

ljubuski.info

Policijski službenici PU Ljubuški su, provodeći operativno taktičku akciju "Opijat lV", sa ciljem suzbijanja kaznenih djela vezanih za proizvodnju, preradu, prodaju i stavljanje u promet opojnih droga, došli do podataka da se u mjestu Klobuk, zaseok Poljane, općina Ljubuški nalazi nasad indijske konoplje.

Nakon prikupljenih podataka, policijski službenici OKP PU Ljubuški su pristupili pregledu terena kom prilikom se potvrdila točnost prikupljenih podataka te se nastavilo sa promatranjem lokaliteta gdje je oko 10,30 sati pristupio V.M (star 59 g) koji je lišen slobode.

Na mjestu događaja policijski sužbenici izvršili su očevid te tom prilikom na dvije razdvojene lokacije pronašli dvanaest stabljika, veličine 1,30 m do 2,30 m, zelene boje, koje svojim izgledom i mirisom asociraju na indijsku konoplju. Navedene stabljike su posječene i pohranjene u prostorijama PU Ljubuške i bit će poslane na vještačenje.

Nad počiniteljem je otvorena kriminalistička obrada od strane policijskih službenika OKP PU Ljubuški zbog postojanja osnovi sumnje da je počinjeno KD Neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga iz čl.238 KZ F BiH

O svim poduzetim mjerama i radnjama izvješten je dežurni Županijski tužitelj ŽT Široki Brijeg a po kompletiranju predmeta bit će dostavljeno odgovarajuće izvješće ŽT Široki Brijeg, propćeno je iz Uprave policije MUP-a ZHŽ.

Komentari

Što je s ovim kriminalom u MUP-u o kojem priča Barbarić?

Tko je taj biser jel zna on sto mu slijedi ?

jeli to onaj vlatko sa cvikama

Rasic propjevao kao slavuj to je tako kad padas u bunar povlacis zasobom,svaka cast policiskim sluzbenicima idu po nalogu

Nije dzaba helihopter nadljecao sve je snimljeno sad se hvata kad je u punom jeku steta je cupati jbga sad malo u Santicevu i zvono okolo glave,ima je po Veljacima podambarom se dimi svaku vecer,Dalibore cuvaj se pajdo prate te puno je murije okolo tebe

Dobra ti je braco mila,izgleda da ovaj ima dugogodisnjeg iskustva u sadnji ima bi 30.000 maraka pajdo da je proslo ovako buvara.

Gdje mu je pajdo Igor Muvić treba i njega provjeriti

Zrinko pazi se i reci rodijaku da cupa snimljeno je sve akcija ide iducu sedmicu na brdo,Ivan Culjak Mackovic je sve snimio

j----- taj m----.

Jest ja sam isao u lov i vidio neki sa brkovima nosi kameru sasobom i dvogled

Ja sam rođen na spomenutom mjestu i imam pravo gore hodat. Tamo sam viđan otkad sam se rodio i tamo ću hodati dok sam živ.

Jel to zrinko ambric iz draca to je poznato mjesto za uzgoj narkotika.!

sve više i više zaplijena indiski konoplja
to znači konoplja sazrijala
kaže naša murija konoplja je nevidljiva
sve do samog dana njenog sazrijevanja
kažu murijaši svu će konoplju uništiti
stavt će je u kutije šibica narodu podijeliti
pa neka narod pali sposobni naši murijaši
jel tak il ne tak ministre marihuane

Djaci se hvale po skoli kako su vidjeli cudnu biljku eto Vlatko moj tko te je ocviko i mame isplazile jezik.

Zaplijenjena indijska konoplja u Klobuku, priveden M.V.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto