Potpisani ugovori s 30 kandidata MUP-a ZHŽ

ljubuski.info

U Gradskoj vijećnici u Ljubuškom u četvrtak je Uprava policije MUP Županije Zapadnohercegovačke upriličila potpisivanje ugovora s kandidatima koji su odabrani putem natječaja po javnom oglasu za pohađanje temeljne policijske obuke u činu "policajac" i "mlađi inspektor".

Prije samog čina potpisivanja ugovora, buduće policajce i mlađe inspektore je pozdravio i kratki govor održao komesar MUP-a ŽZH-a Milan Galić.

Kazao je kako na školovanje u Policijsku akademiju u Sarajevo upućuju 25 kadeta za čin "policajac" i 5 kadeta za čin "mlađi inspektor".
Za naše ministarstvo, odnosno za Upravu policije, ovo znači puno, jer je u tijeku veliki odliv kadrova koji odlaze u mirovinu. Dosta kadrova koji su danas u policiji su tu preko 20, 25 godina i njihov radni vijek lagano istječe, odlaze u mirovinu, stoga naš MUP kontinuirano obnavlja policijske kadrove i redovito upućuje kadete na školovanje, kazao je Galić.

Radio Ljubuški

Komentari

Cestit je to posa.samo nemojte kupiti nevaIjalo ponasanje starijih kolega nastalo u komunizmu i primitivizmu.borite se protiv korupcije i mita pogotovo u vlasti.samovlasca i svakog oblika kriminala.nemojte kupovat diplome ko vasi nadredjeni.postujte svaku ljudsku osobu bez obzira na socijalni status spol rasu vjeru.odmaknite se od lokalnog primitivnog mentaliteta i budite KULTURNI i posteni. Nemojte biti ulizice pametnjakovici i izdajice.Budite spremni na ekstremno stresne dogadjaje koji utjecu na vase psihofizicko zdravlj Ako niste spremni na to bolje vam je na vrime da napustite to zanimanje

Pa bolan i primljeni su,jer su već spremni na sve to što ti nabroji,inače ne bi bili tu di jesu.

Na što su spremni? velika većina njih i ne zna što ih čeka, tu jedino mogu opstati ljudi bez empatije i sa smanjenim kvocijentom intelekta...

imaćete kruv sa sedam slatkih kora samo slušajte dragog nam vođu

dobri momci za nepovjerovat karatista je tu

Prika ljubomora je zlo..

seoski slucajevi ce ˇvoditˇ zakon

Jeli to pukovnik glasnogovornik karatiste...

Nije pukovnik nego general..

Već kad će te u Sarajevo navratite u SIPU i pošaljite u mup da pokupi ove kriminalce i lopove i zaštitnike kriminala !!!

Vidi milana je narasta,kapa na glavi fotka za sjećanje e pa milane nisi nadvoru !!!

nisam ljubomoran vjeruj

Nema govora

Nemaju oni pojma što ih čeka, neka pitaju ove iz prvog natječaja, nisu ni počeli raditi a već su puni stresova i svakog jada.Ali tako ti je to kad misliš našao sam posao, imam plaću, staž ide, ali nije to baš tako.To je vrlo stresan posao, vrlo vrlo stresan posao.Govorim vam iz bogatog iskustva.

tata prodaje ribu komu koliko triba

mogu zamislit kako su birani
sve namještaljka partije ko i za graničnu policiju
petero iz kuće adezea radi a branitelji nerade
dije tu pravda i socijala
sve kradeze manipulacija -stvara glasačku mašineriju

dali je stresno bit bez posla i gladan kradeze uhljebu i iselit se iz rodne kuće

Bit ce mali i general brzo uz tatinu pomoc .Ta i ptice to znaju.Ta procitan si generale ko bukvar titin....

Potpisani ugovori s 30 kandidata MUP-a ZHŽ

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari