Gimnazijalci u Posušju stupili u štrajk

ljubuski.info

Zbog zahtjeva za poništavanjem ocjena dodijeljenih od strane političke vlasti i ministrice Ružice Mikulič, nekolicini loših učenika, jer kako su istakli, isti nisu zaslužili prolazak u viši razred, posuški gimnazijalci su stupili u neograničen štrajk i na nastavu neće dolaziti do daljnjeg.

Danas je, u 11 sati, zasjedao nastavni kolegij škole i profesorice koje su negativno ocjenile učenike ne žele potpisati nove svjedodžbe, jer pozitivne ocjene koje su dodjelile ministrica Mikulić i inspektorica Đerek nisu mjerilo stvarnog znanja učenika koji su imali veliki broj negativnih ocjena, u čije se ispravljanje uključila politika HDZ BiH.

Gotovo svi profesori su na strani kolega i kolegica koji su odbili prepraviti jedinice u dvojke, jer su prolazne ocjene nezaslužene.

Gimnaziju su danas posjetili i predstavnici OSC-a.

Prema informaciji od 14 sati nastavu od sutra ne žele pohađati ni učenici Strukovne škole.

Za večeras je zakazan sastanak roditelja.

Komentari

Bravo gimnazijalci siroki vas podrzava

Bravo

Podrška iz Ljubuškog mi dobro znamo šta se događa u obrazovanju imamo Ševu

Još jedna podrška iz Ljubuškog, svaka vam čast kad ste skupili hrabrost i javno rekli Ne:::Dosta je više! Trebali bi se u vas ugledati i mi stariji kojima se također nanosi velika nepravda samo zato što nismo Podobni. Bog vam dao snage da izdržite, nemojte pokleknuti, neka gospoda iz vladajuće partije vidi da se ipak ne može sve srediti i kupiti. Stojte mi dobro i nemojte popustiti pod pritiskom, a bit će ga vjerujte mi... Živjela mladost naša!

Zivija SEVO

Ko zna zna ko ne zna dva

Bravo prekrasna mladosti!!!!
Neka vasa lica budu vjecna opomena ovoj sugavoj zemlji....

Bravo gimnazijalci nedajte se samo tako,ova bagra lopovska upravlja svima al ne i vama. Ma svaka vam čast!

Nado mozes bit ponosna sto ti mala ide u tu gimnaziju Bravo gimnazijalci i strukovnjaci

Koja gimnazija u kojoj se ocjene daju po procjeni tko je čiji i tko ima više u džepu

Zasto bi neka djeca se mucila i trudila za svoju ocjenu i svoje znanje...dok bi druga se zezala i ocekivala da produ. Nemaju sva djeca imucnog tatu da im sve omoguci u zivotu i zato je doslo do ovoga.Vi koji pisete kako zalite te osobe nemate pojma o cemu se zapravo radi jer te osobe se nisu ni potrudile da prodju jer su "znale" da ce im tatica sve srediti. Njih mozete zaliti kakve roditelje imaju a ne kakve "kolege" imaju. Hvala lijep pozdrav.

Bravo tamo gore i profesorima i dici samo tako,bit ce nesto od vas,a sto Posuski portal suti?

Postovani ucenici buduci studenti!
Istrajte na zapocetom, ako tako ne bude racunajte na osvetoljubivost. To je osnovno od cega polaze HDZovci ako nije kako su oni naumili ili ako ste im slucajno iskazali drugacije misljenje od njihovog.
Oni su u svim institucijama ove drzave koju oni svojataju za svoju instalirali svoje ljude~poslusnike, podjuc od sudstva tuziteljstva, policije obrazovanja, kulture i svakog drugog drustvenog zivota i oni smatraju da samo oni imaju pravo na to i nitko vise, e protiv toga se treba boriti. Vas potez je borba protiv toga i to podrzavam jer i ostali ljudi koji zive na ovim prostorima imaju prava kao i oni. Navedene drzavne institucije su pune fabusovaca i onih koji su zavrsili preko noci na SEVINIM fakultetima, i zbog toga vi koji niste i necete kupovati zvanje na tim izmisljenim skolama nemate i ako se ovako nastavi neceti imati mjesta nigdje. Morat cete kupovati karte u jednom smjeru kao sto su to mnoki ucinili ima par godina i otisli traziti kruha vani sa cijelim obiteljima a sve zbog ovakve HDZ politike. E protiv toga se treba boriti, vi se na vas nacin i borite protiv toga i zelim vam u tom pravcu sve najbolje.

Bolje ne pišite svašta o njima ako nemate pojma o ničemu....čujete priču i samo širite dalje..A POJMA NEMATE

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAH
Puste pričee....niko ništa ne zna..samo tračat i ništa više...al dobro takav je naš narod

U nasoj carsiji samo nek se traca o bilo cemu to je dobro za zivce.nema veze o cemu cemo sad?

Samo naprid omladino

Prija u jugi je bija prsut dvica kako je sad znali iko?

Gimnazijalci u Posušju stupili u štrajk

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, bit ću ministar Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Što nam znači statistika? Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Nezaboravljenim braniteljima Žena iz kužine

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto