Reakcija SDA: "Uhićenje u funkciji preuzimanja vlasti" i ironično "vjerujemo u ministra sigurnosti"

U sadašnjoj složenoj društveno-političkoj situaciji i rezultirajućim odnosima i prilikama u Federaciji i Bosni i Hercegovini ključno je da vođenje cjelokupnog postupka bude bez političke pristrasnosti i uticaja.

Međutim, imajući u vidu činjenice i dosadašnju praksu, te političke ciljeve nekih aktera ovih procesa, postoji opravdana sumnja da bi uhićenje predsjednika Federacije Bosne i Hercegovine moglo biti isključivo u funkciji preuzimanja izvršne vlasti od strane nove parlamentarne većine u Federaciji Bosne i Hercegovine (SDP, SBB, HDZ i HDZ 1990), priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću.

Iglice prema prema Fahrudinu Radončiću 

Ministar kulture i športa Salmir Kaplan rekao je da se ministri nisu osjećali zarobljenim niti im je teško palo čekanje.

"U državi svatko radi svoj posao, od ministra sigurnosti do tužiteljstva i SIPA-e, i ja samo mogu, i kao ministar i kao građanin, reći da vjerujem u naše institucije. Posebno vjerujem da, dok ljudi poput ministra sigurnosti obavljaju svoj posao, da će sve biti u skladu s pravom i pravdom", zaključio je ministar Kaplan.

 

 

Oslobođenje

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari