Hodočašće putovima Sv. Franje Asiškog

Svetište sv. Ante na Humcu, u suradnji s turističkom agencijom VOX iz Međugorja, organizira Hodočašće "Putovima Svetog Franje Asiškog", u vremenu od 16. - 22. ožujka 2009. godine.

Hodočašće će ići rutom Padova - La Verna - Rim - Greccio – Assisi, a polazi se sa Humca 16. ožujka u 06:00 sati.

Plan putovanja

Ponedjeljak, 16. ožujka

Polazak sa Humca u 06:00 sati, vožnja u pravcu Italije, dolazak u blizinu Padove 16. 03. predvečer, gdje je smještaj u hotelu i večera.

Utorak, 17. ožujka

Odlazak na razgled Padove, Bazilike Sv. Ante, crkve Sv. Leopolda Mandića, potom polazak za La Vernu, razgledanje samostana sv. Franje a nakon toga polazak za Rim Noćente u hotelu u Rimu.

Srijeda, 18. ožujka

Doručak. Odlazak u Vatikan na audijenciju kod pape Benedikta XVI. Slijedi odlazak na grob pokojnog pape Ivana Pavla II. Potom razgledanje Vatikana: bazilika i trg sv. Petra, sv. Stube, Krstionica, Vatikanski muzeji. Slijedi razgled Rima: Panteon, Piazza Navone, Fontana di Trevi, Španjolski trg, Piazza del Popolo, katakombe. Povratak u hotel, večera i noćenje.

Četvrtak, 19. ožujka

Doručak. Nakon doručka razgled antičkoga Rima: Koloseum, crkva sv. Petra u okovima, Forun Romanum, Kapitolij, crkva sv. Marije, ”Nebeski žrtvenik” (grob posljednje Bosanske kraljice Katarine Kotromanić). Slobodno poslijepodne za osobne programe. Povratak u hotel, večera, noćenje.

Petak, 20. ožujka

Nakon doručka, polazak za Assisi, usput zaustavljanje u mjestu Greccio zatim nastavak puta za Assisi. Razgled s posebnim osvrtom na baziliku sv. Franje u okviru Jubileja Franjevačkog reda. Smještaj, večera i noćenje u Assisu.

Subota, 21. ožujka

Doručak. Poslije toga slijedi slobodno vrijeme za daljni razgled i osobne pobožnosti u Assisu. Poslijepodne polazak za Anconu, ukrcaj na trajekt koji polazi u 20:00 sati za Split.

Nedjelja, 22. ožujka

Dolazak u Split u 07:00 sati, nastavak puta i planirani dolazak doma oko podneva.

Cijena: 789,00 KM

U cijenu je uključeno:

    smještaj u Italiji u hotelima s 3 zvjezdice na bazi polupansiona (Padova 1 noć, Rim 3, Assisi 1 noć, trajekt 1 noć)
  • vožnja udobnim turističkim autobusom
  • trajektne karte Ancona – Split + doručak na brodu
  • stručni vodič

U cijenu nisu uključene ulaznice za razgled po programu

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari