Besplatna obuka za mlade poduzetnike

Bussines Inovation Programs (BIP) norveška je neprofitna organizacija (http://bips.no) koja već duži niz godina djeluje na području Bosne i Hercegovine, a za cilj ima doprinijeti uspostavljanju radnih mjesta kao i podizati razinu stručnosti u području gospodarskog razvoja. BIP je organizator obuka i edukacija u mnogim zemljama, a neki od projekata kojima se BIP bavi su poduzetništvo za žene, obuke za pokretanje posla, treninzi za rast i razvoj poduzeća, učeničko poduzetništvo, itd.

Nakon izvršenih obuka u Čapljini i Bileći, ova organizacija upriličiti će obuku i u Ljubuškom. Radi se o besplatnoj obuci za mlade koji imaju ideju za pokretanje vlastitog posla,i žele upoznati osnovne poduzetničke vještine.

Prijaviti se mogu svi koji imaju ideju i žele napraviti analizu te svoje ideje kroz pisanje poslovnog plana. Dobne granice za žene ne postoje, dok na treningu mogu sudjelovati muškarci do 35 godina.

Trening u Ljubuškom će se održati u drugoj polovini travnja , a točni datumi će uskoro biti objavljeni.

Ciljevi obuke su sljedeći:

  • Pružiti polaznicima teorijske osnove o poduzetništvu i osnivanju vlastitog poduzeća
  • Korištenjem praktičnih metoda razviti i prenijeti poslovnu ideju u praktični poslovni plan
  • Pružiti informacije o osnovnim zakonskim odredbama koje su bitne za osnivanje poduzeća ili obrta

Prijavu možete zatražiti i elektronski, odnosno putem e-maila: ninabip10 [at] yahoo.com, dok više informacija možete dobiti na broj mobitela 063/481-147.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari