Novi Veleposlanik RH u posjeti Ljubuškom

U tjednu obilježavanja Dana općine, Ljubuški su posjetili novoimenovani veleposlanik Republike Hrvatske u Bosni i Hercegovini, Tonči Stanišić i generalni konzul RH u Mostaru, Velimir Pleša.

Veleposlanik Stanišić i konzul Pleša posjetili su tvrtku "Mucić&Co." gdje su razgovarali s vlasnikom Stanislavom Mucićem i menadžmentom tvrtke, a nazočni su bili i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Bebek i savjetnik načelnika Ivan Herceg.

"Ja i generalni konzul bili smo u „Aluminiju“ i sad u tvrtki „Mucić&Co.“, i to ne slučajno. Te su dvije tvrtke jake bitne za gospodarstvo Bosne i Hercegovine, osobito za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini. I ne samo to, preko „Mucića“ kao izuzetno uspješne tvrtke imamo jedan obrazac dobre i kvalitetne suradnje i sinergije s tvrtkama iz Hrvatske, a sve u cilju jačanja pozicije hrvatskog naroda u BiH. S druge strane to nadovezujemo za jedno strategijsko opredjeljenje da Hrvatska „vuče“ Bosnu i Hercegovinu u pravcu Europske unije, kazao je nakon sastanka veleposlanik Stanišić.

Planirani posjet franjevačkom samostanu na Humcu odgođen je za drugu prigodu zbog kratkoće vremena, a susret je završio zajedničkim ručkom kojeg je organizirao načelnik općine Nevenko Barbarić.

Mile Kraljević [ ljubuski.ba ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari