Tvrtka Medix obilježila 10 godina postojanja

Tvrtka Medix d.o.o. kao malo obiteljsko poduzeće obilježilo je 10 godina postojanja, a bavi se proizvodnjom biljnog melema naziva Healtyderm. Ovaj melem se koristi za opekline i ozljede kože odnosno pomaže u liječenju, obnovi, njezi i zaštiti kože.

Do sada je proizvedeno oko 40 000 krema u pakiranju od 50 grama, a s obzirom da je ovo kozmetika za posebnu namjenu, za istu nije potreban liječnički recept. Melem se može pronaći isključivo u ljekarnama u cijeloj BiH, s naglaskom na područje Hercegovine.

O Healthydermu

Spomenuti biljni melem se spravlja od ekstrakata ljekovitog bilja, koje se bere na nezagađenom području općine Ljubuški (Lipno, Grljevići, Gornja Vitina ...). Osnovu podloge čini maslinovo ulje vrhunske kvalitete s otoka Hvara i prirodni pčelinji vosak najboljih hercegovačkih proizvođača meda. U potpunosti je domaći i prirodni proizvod načinjen prema suvremenim normama.

Ovo obiteljsko poduzeće je u svojim počecima na Institutu za farmakologiju, kliničku farmakologiju i toksikologiju na Medicinskom fakultetu u Sarajevu izvršilo ispitivanje njegove djelotvornosti, sigurnosti i podnošljivosti . Rezultati su pokazali visoku farmakološku djelotvornost proizvoda za opekline od I do III stupnja. Također, Healtyderm je patentiran za područje BiH pri Europskom patentnom uredu, te je zaštićen u Institutu za standarde, mjeriteljstvo i intelektualno vlasništvo BiH.

Obiteljska tradicija

Proizvodnja Healthyderma se bazira na tradicionalnoj obiteljskoj recepturi koja je prisutna više od 120 godina. U narodu je poznat pod nazivom Klobučka mast i Bulića melem.

hum.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari