Održana 45. redovita sjednica županijske Vlade

Na jučer održanoj 45. sjednici Vlade Zapadno-hercegovačke županije je usvojen nacrt odluke o uplati javnih prihoda od neizravnih poreza, cestovnih naknada i posebnih naknada za ceste na račun Javne ustanove Ceste Županije Zapadnohercegovačke.

Donesen je prijedlog odluke o dodjeli koncesije JP "Elektroprivreda HZ HB" d.d. Mostar za korištenje energije vjetra u svrhu izgradnje i korištenja vjetroelektrane na lokalitetu Poklečani u općini Posušje.

Također je usvojen i prijedlog odluke o dodjeli koncesije gospodarskom društvu "Relaks" d.o.o. Vinjani b.b. iz Posušja za korištenje energije vjetra u svrhu izgradnje i korištenja vjetroelektrane na lokalitetu Oštrc u općini Posušje.

Donesen je prijedlog odluke o pokretanju postupka za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju arhitektonsko-građevnog kamena na istražnom prostoru "Bokoćuša" općina Ljubuški te prijedlog Odluke o pokretanju postupka za dodjelu koncesije za istraživanje i eksploataciju arhitektonsko-građevnog kamena na istražnom prostoru "San" općina Široki Brijeg.

Usvajanjem rješenja o imenovanju osobe ovlaštene za obavljanje ovlasti i obveza na osnovi državnog kapitala u poduzeću "SEP NOVA" imenovan je Dario Sesar.

U privremeno Upravno vijeće JU Ceste Županije Zapadnohercegovačke, na razdoblje od tri mjeseca ponovno su imenovani: Predrag Čović, Marko Vukoja, Josip Brkić, Ivan Bešlić te Ante Grubišić.

Ružica Puljić [ Dnevni list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari