Ekskluzivno - ušli smo u dvore rezidencije Dragoga Predsjednika

Od svih bjelosvjetskih medija, supersajt je jedini dobio privilegiju ulaska u dvore Dragana Čovića o kojima ovih dana bruje svi mediji.

Bila je to jedna veličanstvena večer, obasjana prekrasnom srebrnom polumjesečinom, pomiješanom sa svjetlošću bandera sa šetnice prema obližnjem zatvoru, koje Ljubo Bešlić još nije stigao prebaciti na led rasvjetu, te najbogatijem vatrometu kojeg su Bare vidjele još od perioda kada su specijalci bacali suzavac tražeći Antu Jelavića. Privilegiju koju je imala probrana manjina, te večeri dobio je supersajt.info.

Zajedno sa hrvatskim legitimnim jet setom obišli smo odaje predsjednika svih Hrvata BiH dr. Dragana Čovića, kome ne možemo naći riječi i znake s kojima bi izrazili zahvalnost ne samo što smo mogli obići velebne odaje, nego možemo podijeliti i sa vjernim čitateljima supersajt.info. Prekrasno uređene odaje možda jesu dragoga Predsjednika, ali u srcima sviju nas mi znamo da su to dijelom i naše odaje i da užitak kojeg će dragi Predsjednik osjećati uživajući u blagodatima istih biti i užitak sviju nas. Krenimo redom.


Dragi Predsjednik je bio zadovoljan, dok ljepša polovica malo manje zbog brige - tko će sve to usisavat

Kako to i dolikuje, prvi u kuću te večeri stigao je domaćin u pratnji svoje bolje i te večeri prekrasne polovice koja je bila malo lošije volje od domaćina.

"Lako je njemu pravit zdanja od tisuća i tisuća kvadrata, sve će to past na moja pleća kad bude trebalo usisavat prašinu, čistit prat, a njega nikad kod kuće nema" rekla u tom trenutku malo nervoznija prva dama Hrvata u BiH, ali nervoza je bila kratkog vijeka. Naime, dragi Predsjednik je odmah oraspoložio svoju gospođu, rekavši da je već riješio taj problem. Naime, glasnogovornik stranke Mišo Relota će biti zadužen za usisavanje i čišćenje rezidencije i da je to njegov poklon njoj. Mišo nije čekao nikakve naredbe, nego se odmah stavio u službu dragoga Predsjednika svih Hrvata i krenuo sa usisavanjem, znajući da bi mnogi dali basnoslovne svote da budu na njegovom mjestu.


Mišo Relota je smirio Prvu damu i prionio poslu

Kako je večer išla dalje, gosti su pristizali, a dragi Predsjednik nas je uvodio sobu po sobu. Pojasnio je zlonamjernim jezicima da je rezidencija ovih dimenzija iz razloga što to nije njegova kuća, nego zdanje Hrvata u BiH, što je dokazao namjenama soba u kući. Tako smo imali privilegiju vidjeti sobičak namijenjen Borjani Krišto. Borjanin kutak je ona sama uređivala, što je i logično budući da će ona provoditi najviše vremena tu, kada bude oslobođena obveza najuposlenije Hrvatice u BiH.


Borjanin prekrasni kutak u rezidenciji svih Hrvata u BiH

Zlonamjernici tvrde kako se malo radi po pitanju Hrvata u RS-u. Svojim pristupom u raspodjeli soba dragi Predsjednik je ušutio i te zle jezike. Naime, i prvi Hrvat RS-a g. Davor Čordaš je također dobio svoj kutak. Ne samo to, čim mu istekne mandat u RS-u, Čordaš će doći u Bare i otvoriti dječji vrtić. Naime, odbor za dječje vrtiće HDZ-a BiH procijenio je da bi Čordaš svojom veličinom mogao biti vrlo dobar odgajatelj u vrtiću budući da bi djeca mogla pomisliti da jede malu djecu.


Kutak Davora Čordaša dok mu traje mandat

Da dragi Predsjednik razmišlja o svim aspektima života svojih podanika dokazao je činjenicom da je u raspoređivanju mislio i na obrazovanje, ali i užitke. Tako je napravljena i učionica za širenje hrvatske misli i ideologije, gdje se upravo prigodom našeg dolaska održavao prvi sat. S druge strane soba za užitke je ukrašena prelijepim djevojkama.


Dragi Predsjednik aktivno misli o obrazovanju svojih kadrova


Dragi Predsjednik je uz obrazovanje mislio i na zadovoljstvo, ali će morati riješiti problem voajerizma

Da je rezidencija u Barama rezidencija svih Hrvata u BiH, dragi Predsjednik je dokazao pozvavši kolege iz HDZ1990 i ostalih stranaka sa hrvatskim predznakom. Večer je završila veličanstvenim vatrometom i pamtit će je ne samo žitelji Bara, zatvorenici zatvora poluotvorenog tipa iz Bara, nego i žitelji Ilića i šire.


Na večer otvaranja došla je visoka delegacija svih stranaka sa H predznakom

Jedini koji se nisu odazvali pozivu dragoga Predsejdnika bili su Lijanovići i zubar Jurišić. U težnji da doznamo razloge njihovog nedolaska, otišli smo u njihovu zajedničku rezidenciju na Visokoj Glavici, no međutim ostali smo uskraćeni za bilo kakvo pojašbnjenje s njihove strane. Neslužbeno smo doznali da su Zvonko i Džerko uzeli dan odmora kako bi se malo posvetili jedno drugome, budći da je Zvonko tvrdio da ga Džerko zapostavlja otkada se Desnica vratio u federalnu vladu. Po viđenom, Džerko je nadoknadio izgubljeno vrijeme.

S.R. [ supersajt.info ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari