HSP u Ljubuškom opravdao optimizam

Pred oko 1500 Ljubušaka na centru malih športova u Ljubuškom održan je središnji predizborni skup Hrvatske stranka prava Bosne i Hercegovine, podružnica Ljubuški. Brojni gosti, među kojima Josip Matković, član predsjedništva HSP RH i predsjednik Županijskog vijeća Splitsko – dalmatinske županije, Zvonko Jurišić, predsjednik HSP BiH, te visoki dužnosnici HSP BiH i drugi uvaženi gosti su uveličali ovaj skup, koji je brojnošću potvrdio ranije iskazani optimizam HSP-a u Ljubuškom i popularnost njihovog kandidata za načelnika općine Stanka Primorca.

skup

Okupljene simpatizere i goste je kratkim pozdravom dobrodošlicu poželio Ivica Miličević, nositelj liste HSP BiH za OV Ljubuškog i predsjednik podružnice HSP BIH Ljubuški, a potom su se skupu obratili i mladi kandidati za OV Ljubuški: Anđela Primorac, Ivica Vizentaner i Pero Rašić. Nadahnuti govori su često bili prekidani pljeskom publike.

Stanko Primorac, kao kandidat na Načelnika općine Ljubuški se osvrnuo na trenutno loše stanje u Ljubuškom, ukratko iznio svoj program kao budućeg načelnika i izrazio uvjerenje kako će mladi, sposobni, školovani i nadasve pošteni ljudi s liste HSP za OV Ljubuški opravdati ukazano povjerenje i uspješno se uhvatiti ukoštac s rastućim problemima općine Ljubuški i njegovih stanovnika. Posebno se osvrnuo na nezaposlene, socijalno ugrožene branitelje, koji su svi neopravdano zapostavljeni ali je istaknuo kako će najveću pozornost posvetiti mladeži i stvaranju bolje budućnosti, što se vidi i iz liste kanidata HSP BiH za OV Ljubuški koja je pretežito sastavljana od mladih i stručnih osoba.

Nakon Stanka Primorca skupu se obratio Zvonko Jurišić koji se osvrnuo na povijesnu ulogu HSP-a u Ljubuškom, koji je postao respektabilna snaga unatoč terorističkim, nikad procesuiranim aktivnostima vlasti koja je likvidirala tri iskanuta Ljubušaka, Antu Paradžika, Ludviga Pavlovića i Blaža Kraljevića. Pozabavio se i sudjelovanjem HSP-a u Vladi FBiH za koje je rekao kako je u godinu dana donijelo više rezultata no što su prethodni "branitelji nacionalnih interesa" uradili u 20 godina.

Po završetku službenog dijela programa kojega je vodila Andrijana Gavran, kandidat na list HSP BiH za OV, kandidat za načelnika Stanko Primorac, kandidati na listi za OV Ljubuški, uvaženi gosti i simpatizeri su nastavili druženje uz zakusku i glazbu u izvedbi Josipa Ivančića i tamburaškog sastava "Miris juga".

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari