Stanko Primorac u posjetu gradonačelniku Makarske

O prekograničnoj suradnji i razvoju gospodarstva, posebno turizma, te o zajedničkim aktivnostima za koje bi se mogla koristiti sredstva fondova EU, razgovarali su makarski gradonačelnik dr. Marko Ožić Bebek i Stanko Primorac, zastupnik u parlamentu BiH, te kandidat za načelnika Ljubuškog na izborima u nedjelju.

"Pravaške stranke kao koalicijski partner HDZ-a u makarskom Gradskom vijeću izrazili su želju za sastankom s kandidatom HSP-a za načelnika Ljubuškog. Analizirali smo dosadašnje odnose i suradnju dvaju gradova i dogovorili nastavak ukoliko Stanku Primorcu glasači dadu povjerenje da vodi općinu Ljubuški. Primorac je bio pripadnik makarsko vrgoračke 156. brigade i otada se poznajemo, pa mi je bila i prijateljska obaveza s njim popričati o prekograničnoj suradnji. Ako su u ratu Ljubuški i Makarska surađivali ne vidim da u miru ne bi mogli još i više" - rekao je Bebek.

Uz prvog čovjeka grada razgovoru su nazočili Željko Bagarić, predsjednik HPB-a i makarski pravaški vijećnik Branko Filipeti, te kandidati s HSP-ove liste u Ljubuškom Petar Rašić i Andriana Gavran.

"Nastojat ćemo razvijati suradnju u strateškim razvoju turizma Međugorja, Ljubuškog i Makarske. Zanimljiva su nam pitanja vezana za koridor 5C uz samu granicu te za novi glavni Shoengenski granični prijelaz na prostoru ljubuške općine na predjelu Bijača. Sam projekt nosi velike investicije i 110 novih radnih mjesta. I nama i Makarskoj je interesantna prekogranična suradnja, jer na zajedničkim projektima možemo konkurirati za korištenje sredstava iz EU" - izjavio je Stanko Primorac.

Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari