OŠ "Tin Ujević" prvaci u Sarajevu

ljubuski.info

U Sarajevu je proteklih pet dana boravilo 1.795 finalista koji su se takmičili u 10 sportova na sportskim igrama mladih u kojem je učestvovala i ekipa OŠ "Tina Ujevića" Vitina u igri graničara, a koja se predhodno plasirala na županijskom natjecanju koje se održalo u Širokom Brijegu.

Ekipa OŠ "Tina Ujevića" Vitina je pobijedila ekipe iz Bihaća, Gradačca i u finalu ekipu Zvornika te su tako postali prvaci BIH u ovoj popularnoj igri.

Za ekipu OŠ "Tina Ujevića" nastupile su četiri djevojčice iz Veljaka (Mirela Bradvica, Glorija Matić, Suzana Čuljak i Ivana Petrović), a velik doprinos ovoj pobjedi dalo je i pet dječaka koji treniraju rukomet u RAK Izviđač (Milan Vukšić, Mirko Matić, Mirko Mišetić, Mateo Grbavac i Zvone Lukenda). Voditelj ekipe OŠ "Tin Ujević" je bio Mateo Kolak.

Ekipa je boravila u Sarajevu dva dana i pored sportkih događanja od strane organizatora je bio organiziran obilazak grada i disco večer te im ovim putem želimo zahvaliti što su se zaista potrudila da djeca provedu dva prekrasna dana uz druženje sa djecom iz ostalih krajeva BIH gdje nam je organizator sportskih igara mladih BIH omogućio besplatan prevoz do Sarajeva i nazad, smještaj i hranu.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari