Prezentacija projekta "Sustav strateškog upravljanja Županijom"

Prezentacija projekta "Sustav strateškog upravljanja Županijom" održat će se 5.9.2012. godine (srijeda) u dvorani Skupštine Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu sa početkom u 11h.

Projekt ima za cilj integrirati sve informacije iz javnog sadržaja potrebne za svakodnevni život ljudi. Informacije će biti spremljene u jednu bazu, te će biti trenutno dostupne.

Projekt informatizacije prostora Županije izradilo je Ministarstvo prostornog uređenja graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH u suradnji sa Odjelom za prostorno planiranje, građenje, infrastrukturu i komunikacije HNS-a, a ministar Ivan Topić ovaj Projekt najavio je kao jedan od ciljeva Ministarstva za tekuću godinu.

web

Implementacija ovog Projekta uvelike će potpomoći u snalaženju, na način da će sve informacije biti na jednom mjestu, tj. imat ćemo na razini Županije kvalitetnu bazu podataka koja će olakšati protok, spremanje i pristupanje informacijama.

Projekt Sustav strateškog upravljanja Županijom financiran je od strane Ministarstva prostornog uređenja graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH.
Više informacija o Projektu i pristupu ovoj jedinstvenoj bazi podataka svi zainteresirani moći će dobiti na prezentaciji ili na web stranici Ministarstva www.mpugzozzh.com

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari