Teška prometna nezgoda, smtrno stradala pješakinja

Sinoć oko 21:20 h, na magistralnoj cesti M6 u mjestu Donji Radišići, općina Ljubuški, dogodila je se prometna nezgoda u kojoj je jedna pješakinja zadobila teške tjelesne ozljede od kojih je naknadno podlegla, dok je druga pješakinja zadobila tjelesne ozljede zasad neutvrđenog stupnja.

Temeljem izvršenog očevida utvrđeno je da se skupina pješakinja kretala u smjeru Ljubušog te da je u navedeno vrijeme, krećući se iz smjera Vitine u smjeru Ljubuškog, magistralnom cestom naišlo motorno vozilo marke VW Golf tip II, kojim je upravljao I. Č. (53) iz Donjih Radišića.

U zasad nerasvijetljenim okolnostima došlo je do kontakta između motornog vozila i dvaju pješakinja, koje su vozilom hitne pomoći Doma zdravlja Ljubuški prevezene u SKB Mostar gdje su hospitalizirane.

U 00:25 h, od tjelesnih ozljeda zadobivenih u prometnoj nezgodi, podlegla je 49-godišnja Gordana Bunoza iz Donjih Radišića, a druga stradala pješakinja (starija maloljetnica iz Donjih Radišića) i dalje se nalazi na liječenju.

Vozač Golfa I. Č. (53) lišen je slobode i priveden u službene prostorije PU Ljubuški. Izvršenim alkotestiranjem kod I. Č. (53) izmjereno je 2,79 ‰ alkohola u dahu, a od istoga je uzet i uzorak krvi kojeg ćemo poslati na vještačenje.

Vozilo kojim je upravljao I. Č. (53) privremeno je oduzeto i smješteno u Sabirni centar MUP-a.

Daljnje istražne radnje su u tijeku.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari