Sutra počinje Mostar Blues Festival

Sutra započinje deseti po redu Mostar Blues Festival na kojem će nastupiti glazbenici iz BiH, Hrvatske, SAD-a, Velike Britanije, Njemačke, Izraela i Turske. Prvoga dana, pored predizvođača, u Muzičkom centru Pavarotti (21 sat) nastupit će američki glazbenik Ray Bailey i njegov blues band. Nakon toga, publici će se predstaviti njemačko-izraelski band The Greenbaums.

U petak, 20. srpnja (21 sat), u Sportskom centru Kantarevac nastupit će Sahte Raki iz Turske, te Josipa Lisac iz Hrvatske, dok će dan kasnije na pozornicu Sportskog centra Kantarevac (21 sat) izaći hrvatski band Majke i britanski Dr. Feelgood.

Cijene u pretprodaji su: prvi dan 10 maraka, drugi i treći dan po 15 maraka, a cijena trodnevne festivalske ulaznice je 30 maraka. Cijena na dan koncerta za prvi dan je 10 maraka, a za drugi i treći dan 20 maraka.

Inače, Mostar Blues Festival je nastao 2003. godine, pridružujući se tako obilježavanju stote godišnjice priznavanja bluesa kao svjetski priznatog glazbenog pravca i jedini je festival bluesa u Bosni i Hercegovini.

Za proteklih devet godina, između ostalih, na Mostar Blues Festivalu su nastupili: Snowy White, Danny Shepard, Tito & Tarantula, Big Brother & The Holding Company, Ana Popović, Mike Del Ferro, Deborah Coleman, Innes Sibun, Midnight Train, Goran Bare i "Majke", Point Blank, Partibrejkers, Stop, Telephone Blues Band & Dado Topić, Zdenka Kovačiček, Vlatko Stefanovski i Miroslav Tadić, i mnogi drugi.

Stalni partneri MBF-a su Veleposlanstvo SAD-a u BiH, Federalno ministarstvo kulture i Grad Mostar.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari