Održana 30. redovita sjednica županijske Vlade

U četvrtak 12. srpnja 2012. godine u Širokom Brijegu je, pod predsjedavanjem ministra gospodarstva i dopredsjednika Vlade Ivice Ćorića, održana 30. sjednica Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Odluku o usvajanju Prostorne osnove Županije Zapadnohercegovačke i Odluku o usvajanju Programa aktivnosti na pripremi, izradi i donošenju Prostornog plana Županije Zapadnohercegovačke te ih uputila u daljnju proceduru Skupštine Županije Zapadnohercegovačke.

Također, Vlada je donijela i Odluku o isplati sredstava za naknadu za korištenje godišnjeg odmora (regres) prvi dio iz Proračuna Županije Zapadnohercegovačke za 2012. godinu u iznosu od 300,00 KM, svim uposlenicima koji su ostvarili pravo na naknadu.

Vilson Crnjac, dipl. iur. iz Širokog Brijega, razriješen je dužnosti v. d. ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke te je na istoj sjednici imenovan za ravnatelja Zavoda za zdravstveno osiguranje Županije Zapadnohercegovačke.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju ravnatelja Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kojim se Ante Markić, dipl. ing. strojarstva iz Ljubuškog, razrješava dužnosti ravnatelja Agencije. Temeljem prethodnog, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju v. d. ravnatelja Agencije za privatizaciju u Županiji Zapadnohercegovačkoj, kojim se Ivan Prskalo, dipl. iur. iz Ljubuškog, imenuje na tu dužnost.

U privremeno Upravno vijeće JU Ceste Županije Zapadnohercegovačke, na razdoblje od tri mjeseca, imenovani su:

  • Predrag Čović,
  • Marko Vukoja
  • Josip Brkić
  • Ivan Bešlić
  • Ante Grubišić.
Vlada ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari