Otvoren 1. memorijalni turnir u Veljacima

Sinoć su ispred spomenika poginulim braniteljima Veljaka u krugu župne crkve u Veljacima položeni vijenci i upaljene svijeće, te je tako počela svečana ceremonija otvaranja 1. memorijalnog turnira u čast Stipi Vištici i Stojanu Matiću koji su svoje živote položili u domovinskom ratu. Svečanu ceremoniju otvaranja kao i blagoslov je predvodio župnik fra. Vlatko Soldo, a nazočili su obitelji branitelja, prijatelji i mještani. Nakon molitve ispred spomenika krenulo se na igralište gdje je otkriven plakat ove dvojice poginulih velikana.

Župnik je blagoslovio plakat kao i proglasio turnir otvorenim osvrnuvši se u svojoj propovjedi na važnost očuvanja domoljublja i zahvalnosti za žrtvu koju su branitelji dali za Domovinu, te također osvrnuo se na važnost dobre igre bez drskosti.

U 21 sat turnir je svečano započeo utakmicama između ekipa Duvan Grljevići i Blueberry Vitina, a završen je rezultatom 2 : 4 u korist Vitinjana. Druga utakmica je odigrana u 22 sata između ekipa Plaćenika i Veterana, a Veterani su kako i ime kaže pokazali bolju igru te je utakmica završila rezultatom 1 : 6. Sve je proteklo u dobrom raspoloženju, jer je otvoren štand za kojim se moglo naći piće kao i roštilj.

Večeras su na rasporedu dvije utakmice sa početcima u 20.30 između ekipa Male bare i Music Shop Brothers, a druga je u 21.30 i sastaju se Caffe bar Jerry i Caffe bar Boris.

kocusa.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari