Ministrica obrazovanja nagradila trojke iz Gimnazije Ljubuški

Ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke gospođa Helena Lončar je ugostila u svom uredu trojke iz Ljubuškog koji su sve godine gimnazijskog obrazovanja završili sa prosjekom 5,0.

U njihovoj pratnji došli su i ponosni otac gospodin Miro Primorac i ravnatelj Ljubuške gimnazije gospodin Goran Skoko.

Troje djece Anđela, Antonio i Kristijan iz obitelji Mire i Dijane Primorac rođeni su 02. kolovoza 1993.

Svoju izvrsnost nisu pokazali samo kroz učenje već i kroz ostale aktivnosti, nastavne i vannastavne.

Ministrica obrazovanja je, ne krijući svoje oduševljenje, kazala da ju veseli činjenica da ispred sebe ima trojke koji su svi bili izvrsni učenici za vrijeme gimnazijskog obrazovanja, te je čestitala njima a naročito njihovim roditeljima koji su uspjeli u istom trenutku odgojiti troje djece koja su danas kompletne mlade osobe a čije ambicije ne prestaju sa završetkom gimnazijskog obrazovanja.

Gospodin Miro Primorac zahvalio se Ministrici zbog ovog znaka pažnje ukazanog njegovoj obitelji, te je rekao da su i on i supruga Dijana, koja danas nije mogla doći na prijem zbog obveza na radnom mjestu, ponosni na svoje sinove i kćer koji su djeca koju bi svatko poželio.

Anđela, Antonio i Kristijan zahvalili su se Ministrici na prijemu i na darovima, te su kazali da im to što su trojke nije bila nikakva prepreka u učenju i ostalim aktivnostima nego im je upravo suprotno zajednički rad pomagao u njihovom uspjehu. Zahvalili su se svojim roditeljima koji cijeli svoj život podređuju njima.

Što se tiče ambicija ove nesvakidašnje trojke Antonio i Kristijan se nadaju da će upisati strojarski fakultet a Anđela se nada upisu na građevinski fakultet Sveučilišta u Mostaru.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i športa

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari