Novi uspjesi policije

U sklopu velike akcije koju su prekjučer popodne u mjestu Tihaljina izveli policijski službenici više ustrojbenih postrojbi MUP-a, zaplijenjena su dva skupocjena vozila, te niz ostalih predmeta koji se mogu dovesti u vezu s autokriminalom.

Akcija je izvedena s ciljem sprječavanja krijumčarenja ukradenih vozila, te s ciljem sprječavanja registriranja istih temeljem krivotvorene dokumentacije, priopćeno je jučer u županijskom MUP-u.

Naime, nakon što je policija operativnim radom na terenu došla do saznanja da 42-godišnji Miroslav Čepo (policija obavila inicijale) iz Tihaljine posjeduje veliku količinu predmeta koji se mogu dovesti u vezu s kaznenim djelom krivotvorenja isprave, te da se kod njegove obiteljske kuće nalazi više vozila koja se mogu dovesti u vezu s teškim krađama ili s krivotvorenjem isprave, o svemu je obaviješten županijski tužitelj i uz njegovu suglasnost policija je od suca Općinskog suda Ljubuški zatražila nalog za pretres kuće, okućnice i pratećih objekata koji se nalaze u vlasništvu Čepe.

Temeljem sudskog naloga u utorak popodne policijski službenici MUP-a, PU Ljubuški i PP Grude izvršili su pretres spomenutih objekata te su tom prilikom, pronađeni i privremeno oduzeti vozila Citroen C2, bh. registracijskih oznaka, Saab, njemačkih registracijskih oznaka, školjka vozila Audija A6 s vidljivo isječenim originalnim brojem šasije, velika količina stranih registracijskih pločica, veliki broj originalnih knjiga vozila, kao i kopija istih, veliki broj zelenih kartona, nekoliko pečata, nekoliko bjanko formulara kupoprodajnih ugovora, te dvije mehaničke i jedna električna pisaća mašina, kao i aparat za kopiranje, potvrđeno je u MUP-u.

Vlasnik oduzetih predmeta trenutačno nije dostupan policiji. Policijski službenici svih ustrojbenih postrojbi u suradnji sa Županijskim tužiteljstvom poduzimaju i druge mjere i radnje s ciljem dokumentiranja počinjenih kaznenih djela.

I. Herceg

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari