Zeničak osumnjičen za pljačku kladionice

ljubuski.info

Policijska uprava rasvijetlila je kazneno djelo razbojništva, počinjeno na štetu sportske kladionice “Premier world sport” u večernjim satima, 28. listopada ove godine.

Navedenog datuma oko 18 sati maskirani muškarac, naoružan pištoljem, ušao je u poslovnicu Sportske kladionice Premier koja se nalazi u Ulici Tina Ujevića u Ljubuškom, u kojoj se u tom trenutku nalazila samo djelatnica kladionice.

Maskirani razbojnik potom je, uz prijetnju oružjem, od djelatnice kladionice oduzeo dnevni utržak - svotu od 1.750 maraka, u raznim valutama i apoenima, nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Nakon višetjednog operativnog rada istražitelji PU Ljubuški došli su do osnova sumnje da je opisano kazneno djelo počinio S.L. (28) iz Zenice. Temeljem zahtjeva MUP-a ZHŽ-a policijski službenici MUP-a Zeničko-dobojske županije prekjučer su lišili slobode osumnjičenoga nakon čega je isti priveden u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada. Temeljem prepoznavanja osumnjičenika od strane svjedoka, kao i temeljem poduzetih drugih radnji, istražitelji PU Ljubuški utvrdili su postojanje osnovane sumnje da je isti počinitelj opisanog kaznenog djela.

PU Ljubuški podnijela je Županijskom tužiteljstvu izviješće protiv osumnjičenog zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva, a sudac za prethodni postupak Županijskog suda u Širokom Brijegu istome je odredio mjeru pritvora u trajanju do 30 dana.

N. Dedić | Dnevni list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari