Pretresi automehaničarskih i autolimarskih radionica

Policijski službenici PU Ljubuški, u suradnji s policijskim službenicima MUP-a ŽZH, jučer su na području općine Ljubuški izvršili pretrese na više lokacija, a sve u okviru aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja ukradenih motorih vozila.

Temeljem naredbe za pretres obiteljskih kuća, drugih objekata i vozila, koju je izdao Općinski sud u Ljubuškom, u mjestu Lisice izvršen je pretres automehaničarske radnje i obiteljske kuće koju koristi G. N. (33) a tom prilikom pronađeno je i privremeno oduzeto motorno vozilo marke VW tip Sharan, za koje je izvršenim provjerama utvrđeno da potječe iz teške krađe, počinjene 25.3.2009. godine u Travniku, a oduzet je i mobilni telefon i SIM kartice.

Temeljem naredbe Općinskog suda u Ljubuškom u mjestu Lisice također je izvršen pretres obiteljske kuće i pratećih objekata koje koristi M. N. (27) a tom prilikom od istoga su oduzeti dva mobitela, veliki broj SIM kartica i drugi predmeti koje se dovodi u vezu s izvršenjem kaznenih djela.

Također, temeljem iste naredbe u mjestu Crnopod izvršen je pretres autolimarske radionice, vlasništvo M. V. (44), kojom prilikom je pronađeno i privremenooduzeto motorno vozilo marke VW Golf s isječenim brojem šasije.

Policijski službenici provode daljnje izvide u cilju dokumentiranja izvršenih kaznenih djela.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari