Grbavac: "Bila je to tuga od utakmice"

Vrlo blijedu partiju u njemačkom gradu Dessau, gdje je Magdeburg ovaj put bio domaćin, pružili su rukometaši ljubuškog Izviđača u okviru 3. kola Kupa EHF, te poraženi uz visokih 48:24. Pred 1250 gledatelja u dvorani domaći su već na poluvremenu imali 24:12, a do kraja su stigli i uduplati ovo vodstvo.

"Predali smo se 'bez ispaljenog metka'. Momčad je očito bila impresionira Magdeburgom. Odigrali su indolentno, bez izražene borbenosti, a što je rezultiralo tako velikom razlikom u konačnici", kaže trener Zdenko Grbavac. Za Skaute je to bio jedan od najtežih poraza u povijesti kluba. Nešto bolji učinak od ostalih imali su kapetan Marko Matić (6 golova) i Dejan Malinović (4).

"Bila je to tuga od utakmice, Magdeburg je imao samo nekih 10 do 12 izgubljenih napada, gotovo sve su realizirali. Obrana nije reagirala, nedostajalo je borbenosti, Nijemci su lagano prolazili u duelima jedan na jedan, zabijali su s 10 metara…ništa nije funkcioniralo. Imali smo tek poneki dobar napad, ali u konačnici smo potpuno zakazali", govori Grbavac.

S druge strane Andreas Rojewski je pogodio 9 puta, bh. reprezentativac Damir Doborac 8, koliko i Bartosz Jurecki.

Za oporavak od teškog poraza momčadi će dobro doći malo više vremena do sljedećeg susreta, a s obzirom da su Bosna i Izviđač ipak dogovorili odgodu svog međusobnog ogleda, koji se trebao igrati u srijedu u Sarajevu. Obje momčadi su za vikend pretrpjele bolne i uvjerljive poraze.

"Sada smo već u pripremi za uzvratni meč s Magdeburgom u kojem ćemo pokušati popraviti dojam iz prve utakmice", izjavio je Zdenko Grbavac.
Uzvratni ogled u Ljubuškom će Izviđač i Magdeburg igrati u subotu.

Ersan Bijedić [ Dnevni list ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari