Priopćenje za javnost sa 12. sjednice Vlade

U utorak 29. studenog 2011. godine Vlada Županije Zapadnohercegovačke održala je u Širokom Brijegu 12. redovitu sjednicu.

Na današnjoj sjednici Vlada je donijela Odluku o pokretanju postupka javne nabave-konkurentskim zahtjevom za dostavljanje ponuda uz dodanu obavijest za javnu nabavu za izbor revizorske kuće radi izrade programa privatizacije i početne bilance pravnih osoba-obveznika privatizacije iz nadležnosti Agencije za privatizaciju Županije Zapadnohercegovačke. Slijedom gore navedene Odluke, Vlada je donijela Rješenje o imenovanju Povjerenstva za provođenje postupka javne nabave izrade programa privatizacije i početne bilance pravnih osoba-obveznika privatizacije iz nadležnosti Agencije za privatizaciju Županije Zapadnohercegovačke. Članovi Povjerenstva su: Drago Galić, Dragica Širić i Božidar Vukšić.

Vlada je imenovala Povjerenstvo za izradu Analize zakonskih i podzakonskih propisa koji su Ustavom propisani kao isključiva nadležnost Županije. Za članove Povjerenstva imenovani su: Ivan Lasić, Tonka Mušan, Denis Primorac, Anita Markić i Marinko Jurilj.

12. sjednica Vlade je prekinuta, a nastavak sjednice je najavljen za četvrtak 1. prosinca 2011. godine s početkom u 12.00 sati, kada će se razmatrati preostale točke Dnevnog reda.

Vlada ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari