Ludo i nezaboravno uvodno veče... Za najbolje putovanje života!

Elephant bar Posušje, višestruko spominjano ime kad je u pitanju extra vikend provod, dana 26. kolovoza (petak) priprema noć u kojoj će se uživati uz originalan rock bend Zabranjeno pušenje.

Za ovu prigodu Elephant bar gornji dio svoje galerije ustupa svim maturantima Posušja, Imotskog, Gruda, Širokog Brijega i Tomislavgrada s posebnim razlogom, kao uvodni koncert za njihovo najbolje putovanje života – matursko putovanje koje se pamti!

Nastup Zabranjenog pušenja ujedno je i uvertira za ono što sve maturante očekuje pa će Elephant bar biti, kao i uvijek, uz sve svoje maturante.

Ostalim ljubiteljima starog dobrog roka kojeg Zabranjeno pušenje uvijek originalno izvodi, bit će na raspolaganju cjelokupan donji dio kluba, uz punu maksimalnu uslugu kao takvu.

Ranijim dolaskom u Elephant (već od 21:00), gosti rado biraju svoj kutak u kojem se tijekom večeri događa i zadržava vrhunska atmosfera. Mali dio koji čini posebnu cjelinu – dodatna draž Elephant bar-a ispunjena mnogim posjetiteljima koji tragaju za malo drugačijim provodom.

sponzorirani članak

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari