Edward Maya otvorio veliki Bavaria Nomad Summer Fest

Posušje je od sinoć uvršten među top destinacije urbanog ritma na karti svijeta. Prvu večer Bavaria Nomad Summer Festa spektakularno je otvorio DJ Edward Maya.

Oko 4000 posjetitelja plesalo je u ritmu house glazbe puna 4 sata. Vrlo dobar warm up odradila je DJ Mari Ferari a onda nakon nje na veliku pozornicu Bavaria Nomad Summer Festa na zadovoljstvo svih stao je poznati rumunjski producent DJ Edward Maya. Velika Arena Bavaria Nomad Summer Fest "proključala" je nakon njegove pojave i u takvome ritmu ostala do ranih sati u zoru. Nakon toga svega u Elephant Bar-u je priređen veliki after party gdje se plesalo do sitnih sati u zoru. Organizacijski dio skupa s produkcijom odradio je vrlo dobar posao te svim posjetiteljima ostavio impresivan dojam.

s koncerta

Oni koji su propustili ne trebaju žaliti jer kako doznajemo od organizatora ono najslađe tek slijedi. Velika pozornica Bavaria Nomad Summer Festa nastavlja sa ludim ritmom. Večeras na red dolazi koncert Željka Joksimovića. Iz organizacijskog odbora poručuju kako karata za sve koncerte još ima jer "Arena" u šali ističu može primiti cijelu Hercegovinu. Nedjelja je rezervirana kulturno plesni spektakl koji mami i mlađe i starije uzraste, riječ je o Irish Step Dance plesnome spektaklu. I posljednji dan spektakularni završetak će prirediti kultni Hrvatski rock bend Prljavo Kazalište i najslušaniji izvođač 2010 godine po svim top-listama na ovim područjima Toni Cetinski.

Bavaria Nomad Summer Fest team poziva sve ljude željne dobre zabave u Posušje na preostala 3 dana ovoga najvećeg glazbenog Festa na ovim prostorima.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari