Veljačani uspješni na Sportskim igrama mladih

U srijedu su u Širokom Brijegu održane sportske igre mladih na koje je veljački trener Ivan-Marijo Kolak poveo pet ekipa. Četiri ekipe iz najsportskijeg sela na svijetu Veljaka (nogomet dječaci 1996-mlađi, nogomet dječaci 2000-mlađi, nogomet djevojčice 1996-mlađe i rukomet 1996-mlađi) i ekipu RA Izviđača dječaka 2000-mlađi.

Najprije su na teren izašli dječaci nogometaši 2000-mlađi i uz pomoć akademaca Izviđača koji su dokazali da uz rukomet poznaju i nogometne vještine, te se u konkurenciji 4 ekipe plasirali kao prvoplasirani na završnicu u Sarajevo. Poslije njih na teren su izašle naše djevojke na koje smo posebno ponosni i doslovce u zadnjoj sekundi primili zgoditak i izgubili rezultatom 2:1, trenerica ekipe je bila Ivana Loboja.

ljubuski.info

Ovim putem zahvaljujemo RA Izviđaču što su djevojkama posudile dresove u kojima su nastupile. Nakon toga u kategoriji 1996-mlađi za rukometaše nastupili su igrači škole nogometa Veljaci podpomognuti sa nekoliko igrača iz RA Izviđač rođenih 2000-mlađi, ali je razlika u godinam bila prevelika te su izgubili, iako treba napomenuti da su izgubili sa jednim zgoditkom razlike.

U kategoriji nogometaši 1996-mlađi uz Veljake je nastupilo ukupno 20 ekipa po nokaut sistemu, a naše su dobili zasluženo momci koji treniraju u NK Široki Brijeg. I na kraju u kategoriji rukometaša za dječake 2000-mlađi bili su prijavljene ukupno dvije ekipe, ali se protivnici RA Izviđača nisu pojavili te su se plasirali na završnicu u Sarajevu.

Koristimo ovu priliku čestitati igračima Veljaka mladih koji su savladali ekipu Cerno-Crnopod te ušli u polufinale lige MZ općine Ljubuški, kao i seniorima Veljaka koji su pobjedili Humac.

kocusa.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari