Održana skupština HT Mostar

Skupština Javnog poduzeća Hrvatskih telekomunikacija (HT) d.d. Mostar donijela je danas u Mostaru Odluku o razrješenju članova Nadzornog odbora HT-a Mostar.

Članstva su razriješeni članovi koji su dužnosti obnašali u ime državnog kapitala i to Žarko Pušić, Dragan Kolobarić, Abidin Deljanin, Božo Krstanović, Nada Glibić i Esad Eminović.

Skupština je donijela i Odluku o imenovanju i privremenom imenovanju članova Nadzornog odbora HT-a Mostar u ime državnog kapitala.

Na razdoblje od 60 dana imenovani su Ante Krešić, Zoran Zekić, Ivan Tabak, Sejad Čolak, Ante Penavić i Dragi Žujo, a do okončanja postupka kojim će se izvršiti imenovanje na način, po postupku i uz poštivanje i primjenu principa propisanih Zakonom o ministarskim, vladinim i drugim imenovanjima FBiH.

Također, budući je član Nadzornog odbora u ime Hrvatskog telekoma d.d. Zagreb Andreas Hesse podnio ostavku na članstvo u Nadzornom odboru HT-a Mostar, na njegovo mjesto imenovan je Gregor Figura.

Skupština je donijela i Odluku o usvajanju godišnjeg izvješća o poslovanju HT-a d.d. Mostar za 2010. koje uključuje Financijsko izvješće, Izvješće revizora, Izvješće Nadzornog odbora i Izvješće Odbora za reviziju; Odluku o rasporedu dobiti iz 2010. godine; Odluku o usvajanju Plana poslovanja HT-a d.d. Mostar za 2011. godinu i Odluku o preraspodijeli sredstava sufinanciranja Hrvatske pošte d.o.o. Mostar, priopćeno je iz HT-a Mostar.

FENA

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari