Izviđač počeo pripreme za novu sezonu

Nakon zasluženog ljetnog odmora, Izviđač se ponovno vraća u pogon, jer kreću pripreme za iduću sezonu u kojoj će igrati četiri dosta jaka natjecanja od kojih je novina Regionalna liga (SEHA-South East Handball Association) u kojoj će od jeseni 2011. snage odmjeravati vodeći klubovi Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovačke i Srbije.

Osim Regionalne lige, tu je još jedno europsko natjecanje - Kup EHF-a, završnica Premijer lige BiH i Kup BiH, tako da ekipu Izviđača čeka kako naporna, tako i bogata predstojeća sezona.

Na prvoj prozivci pored trenera i stručnog tima, u dvorani bilo je prisutno 27 igrača.

Od toga su novi članovi ekipe Milan Tolić i Marin Vegar - povratnici u svoj matični klub, te Damir Delić iz Goražda. Također su na okupljanje pozvani članovi Rukometne akademije: Luka Mucić, Marinko Ševo, Tomislav Kordić, Dražen Čuljak i Josip Grbavac, a na probi je Josip Kežić iz Metkovića.

Klub je napustio jedino vratar Luka Bumbak, Mirko Herceg je na jednogodišnjoj posudbi u RK Zrinjski, a ozljeđeni su Petar Mucić, Josip Perić i Stjepan Čolak.

skupna na tribinama

Momčad će u Ljubuškom trenirati do nedjelje, a od 24. do 31.07. putuju na Kupres na kondicijske pripreme.

Nakon toga od 14. do 22.08. idu na završne pripreme u Sloveniju (Pohorje kod Maribora), gdje će svaki dan u imati utakmice.

Prije početka sezone imati će dva turnira, već tradicionalni u Banja Luci koji će se igrati od 23. do 25. kolovoza, te domaći turnir "Ljubuško ljeto" početkom rujna, tjedan dana prije prve utakmice u Regionalnoj ligi.

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari