Koćuša/Krstina prvaci lige zaselaka Veljaci 2011

Sinoć su na malonogometnom igralištu u Veljacima odigrane utakmice za 3. mjesto, te finalna utakmica Lige zaselaka Veljaci 2011. Prva utakmica na rasporedu bila je za 3. mjesto u kojoj su se sastale momčadi Podambar Premier protiv momčadi Gorica/Oklade, a slavili su Ambarani rezultatom 9:4.

Strijeci za momčad Podambar Premier su bili Dragan Majić 3, Ante Petrović 1, Luka Vukojević 2, Rudolf Bebek 2, i Bosiljko Majić 1 pogodak, dok su strijelci kod poraženih, sa po dva pogodka, bili Jerko Petrović i Krešimir Matić.

ljubuski.info

U finalnoj utakmici sastali su se prologodišnji finalisti momčadi Posuve i Koćuša/Krstina, a ovaj put su bolji bili momci iz momčadi Koćuša/Krstina te zasluženo osvojili prvo mjesto.

Strijelci za pobjedničku momčad bili su Vinko Kolak 1, Zvonimir Radić 2 i Mateo Kolak 1 pogodak dok je za poražene strijelac bio Mate Bukmir.

Utakmice za 3. mjesto kao i finalnu utakmicu su i ovaj put dobro sudili suci Romeo Primorac i Marin Pavlović.

Poslije utakmica pristupilo se dodijeli pehara najboljim momčadima i pojedincima.
Priznanja najboljim pojedincima dodijelio je načelnik općine Ljubuški gosp. Nevenko Barbarić, a najboljim momčadima turnira pehare je uručio predsjednik skupštine ŽZH gosp. Ante Mišetić.

Najbolji pojedinci ove druge po redu Lige zaselaka Veljaci su:

  1. Najbolji Vratar Davor Petrović (Koćuša/Krstina)
  2. Najbolji strijelac Luka Vukojević (Podambar Premier)
  3. Najbolji igrač Igor Radić (Posuva) koji je uradio sportsku gestu i svoju nagradu za naj-igrača uz veliki pljesak dao Iliji Mišetiću koji se teže ozljedio na utakmici lige naseljenih mjesta općine Ljubuški.

Ovim putem se organizatori zahvaljuju svima koji su na bilo koji način pomogli da se odigra druga liga zaselaka, a posebno pokrovitelju svih liga (2. liga zaselaka Veljaci 2011, 4. Liga malih Veljačana i liga Cicibana) općini Ljubuški, gosp. Ivanu Mišetiću koji je odsudio sve utakmice svih 5. kola i koji je osigurao tri nogometne lopte, i tvrtki "Alba" koja nam je odvozila smeće.

Nadamo se da će se i iduće godine nastaviti tradicija i bit organizirana 3.liga zaselaka Veljaci.

kocusa.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari