Alternativna liga - kulturna inicijativa mladih

logo

Skupina mladih ljubušaka je poduzela konkretne korake u borbi protiv letargične situaciju u gradu i utemeljila udrugu mladih po imenu "Alternativna liga", s namjerom organiziranja kulturnih zbivanja, u prostoru "Duhanske stanice".

Jedna od prvih aktivnosti udruge je akcija čišćenja i vraćanja života u prostor "Duhanske stanice", koja bi mogla biti "baza" i novi ljubuški rasadnik kulture. Upućen je javni poziv svim mladima da se okupe, u subotu 15. studenog u 14 sati, na prostoru ispred Duhanske stanice, čime se treba pokazati brojnost i volja za kulturno buđenje Ljubuškog.

Katastrofalni manjak bilo kakvih događaja s kulturnim predznakom, a posebno onih, prije svega, namijenjenih mladima, je ponukala organizatore na akciju čišćenja na koju su pozvani sudjelovati svi oni koji žele učiniti nešto za grad.

Ukoliko akcija bude uspješna, osposobiti će se prostor za djelovanje udruge ali i organizaciju raznih kulturnih aktivnosti, kao što su svirke, izložbe i sl.

Jedan od prvih ciljeva Udruge je pokazati brojnost i ozbiljnost i stoga su svi zainteresirani pozvani doći u subotu u 14 sati.

aliga.blogger.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari