Policija u zasjedi: Zalijevao dvije stabljike indijske konoplje

Radeći na suzbijanju zlouporaba opojnih droga policijski službenici PU Ljubuški i Odsjeka za droge MUP-a došli su do saznanja da je nepoznati počinitelj u saksijama zasadio dvije stabljike indijske konoplje, te da su iste skrivene na lokalitetu Mačkov klanac u Vitini, udaljenom približno 500 metara od magistralne ceste M6.

Policijski službenici PU Ljubuški i Odsjeka za droge MUP-a jučer su postavili zasjedu a oko 19:30 h na navedeni lokalitetu došao je D. R. (29) iz Vitine i isti je lišen slobode nakon što je zatečen kako zalijeva navedene stabljike koje izgledom, bojom i mirisom asociraju na stabljike indijske konoplje.

D. R. (29) priveden je u službene prostorije PU Ljubuški gdje je nad njim izvršena kriminalistička obrada tijekom koje je priznao da je zasadio stabljike indijske konoplje.

Navedene stabljike su izuzete i pohranjene u službenim prostorijama a uzorke istih poslat ćemo na vještačenje.

Ukoliko rezultat vještačenja bude pozitivan PU Ljubuški podnijet će Županijskom tužiteljstvu izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv D. R. (29) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga iz čl. 238. KZ-a FBiH.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari