Akcija suzbijanja krijumčarenja ukradenih vozila

ljubuski.info

Jučer u 16:00 h završila je akcija na suzbijanju krijumčarenja ukradenih vozila, koju su koordinirano vodili MUP Županije Zapadnohercegovačke, MUP Hercegovačko-neretvanske Županije i Obavještajno-sigurnosna agencija BiH (OSA).

Naime, suradnjom navedenih agencija došlo se do saznanja da se na lokalitetu Tomilje, u mjestu Gradac, općina Posušje, u više objekata nalaze dijelovi motornih vozila, za koje postoje indicije da potječu iz kaznenih djela teške krađe.

U 10 h otpočeli su pretresi stare štale i jedne garaže, a pretrese su izvršili policijski službenici PU Posušje i policijski službenici Sektora kriminalističke policije MUP-a HNŽ-a.

auto otpad

Izvršenim pretresom pronađen je veći broj dijelova motornih vozila novije proizvodnje, za koje postoje indicije da potječu iz teških krađa, isti su izuzeti i pohranjeni u službenim prostorijama PU Posušje.

Policijski službenici tragaju za M. B. (27), s prebivalištem u mjestu Gradac, općina Posušje, kojega se dovodi u vezu s izvršenjem opisanih kaznenih djela.

Nakon što ga se locira policijski službenici lišit će slobode M. B. (27) te će se nad njim izvršiti obrada.

MUP ŽZH-a, MUP-a HNŽ-a i OSA nastavljaju suradnju u cilju dokumentiranja počinjenih kaznenih djela kao i otkrivanja počinitelja.

MUP ŽZH

Glas naroda

Kakva je uloga cepe miroslava iz tihaljine sto po medjugorju i mostaru auta krade i stamuje sa garaham u mostaru ili je druker

koje taj lik štoga policija traži

Akcija suzbijanja krijumčarenja ukradenih vozila
Napomena:

Stavovi iznešeni u komentarima nisu stavovi uredništva.

Sve neprimjerene komentare ćemo načelno ukloniti. Ukoliko isto propustimo javite nam se putem kontakt obrasca ili e-pošte info[at]ljubuski.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari