Čović: Slavo Kukić je Lagumdžijin zec

Predsjednik HDZ-a BiH dr. Dragan Čović izjavio je kako kandidat "platformaša" Slavo Kukić nema nikakve šanse biti izabran za predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH. Čović je dodao kako je Kukić "samo dio šire strategije i dio jednog koncepta".

"Za mene on uopće nije ozbiljan kandidat, što bi značilo da Zlatko Lagumdžija s njim igra kao s nekim zecom u ovoj političkoj utakmici. Kukić je strateg čitave jedne politike razbijanja hrvatskog korpusa u BiH. On je okupio Zvonku Jurišića, povezao lijevo i desno orijentirane u jednu platformu. To je njegov program. Dakle, radi na tome kako smanjiti ulogu HDZ-a u hrvatskom narodu" – kazao je dr. Čović.

Konstituirajuća sjednica Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH zakazana je za danas u Sarajevu, a nakon davanja svečane prisege novoizabranih zastupnika, slijedi osnivanje klubova naroda, te izbor predsjedavajućeg, prvog i drugog zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda.

Prije početka sjednice Doma bit će upriličeno uručivanje uvjerenja o dodjeli mandata izabranim zastupnicima.

Zakazana je i sjednica Zastupničkog doma PSBiH na kojoj bi trebalo da bude izvršen izbor članova stalnih komisija Zastupničkog doma te izbor članova zajedničkih komisija.

Dnevni Avaz

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari