Matić: vruća srca i "trijezne" glave osigurat ćemo pobjedu

Zasigurno najzanimljiviji susret koji uvijek iznova izaziva velik interes javnosti je onaj sa RK Bosna. U srijedu u Gradskoj športskoj dvorani sa početkom u 19:30h Skauti će odmjeriti snage sa aktualnim prvakom i nastojati osigurati pobjedu. Tim povodom htjeli smo vidjeti kakva atmosfera vlada u redovima naše ekipe gdje smo razgovarali sa kapetanom Markom Matićem.

Za početak, recite nam kako teku pripreme za nadolazeći susret?

"Kao i za svaki susret pripreme teku svojim ustaljenim redoslijedom. Odmah smo po povratku iz Živinica krenuli sa treninzima. Taktički se uigravamo i siguran sam da ćemo vruća srca i trijezne glave ući u susret. Moram naglasiti da je i danas ostao žal za porazom protiv Bosne u Sarajevu gdje smo praktički sami sebe dobili . Zato sam uvjeren da će svaki igrač dati svoj maksimum na terenu i nastojati pred domaćom publikom osigurati pobjedu uz što manje tehničkih pogrešaka. Ne želimo prekinuti dominaciju na domaćem terenu gdje još nemamo niti jedan poraz. Nadam se da ćemo taj niz nastaviti i u susretu sa Bosnom."

Kakva je situacija sa ekipom i ozljedama?

"Atmosfera je u ekipi odlična, svi smo puni elana i motiva za pobjedom. S druge strane Ante Boras se vraća na teren što nas veseli jer je on bitna karika i u obrani i u napadu. Nažalost, Petar Mucić je ozlijeđen i neće moći igrati dok je ostatak igračkog kadra u potpunosti bez ozljeda."

Očekujete li veliki broj posjetitelja?

"Ja sam siguran da će interes za ovu utakmicu biti ogroman. Uvjeren sam da će nas domaća publika u velikom broju podržati jer oni su itekakav oslonac u svakom susretu. Ja bih ovim putem iskoristio priliku i pozvao sve ljubitelje da u što većem broju dođu u srijedu u 19:30h."

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari