Pedesetogodišnji A.Z. iz Kalesije priznao izvršenje pljačke

Istražitelji PU Ljubuški rasvijetlili su kazneno djelo krađe, počinjeno na štetu 44-godišnjeg građanina iz mjesta Gornji Proboj. Oštećeni građanin 26. ožujka je prijavio da je unatrag deset dana nepoznati počinitelj iz njegove obiteljske kuće otuđio približno 1250 KM u različitim valutama i apoenima.

Poduzetim izvidima utvrđeno je da je nepoznati počinitelj ušao u kuću u trenutku dok se u njoj nitko nije nalazio, a ista je bila otključana, te da je iz ormarića u dnevnom boravku otuđio navedenu svotu novca nakon čega se udaljio u nepoznatom smjeru.

Operativnim radom istražitelji su kao mogućeg počinitelja identificirali A. Z. (50) iz mjesta Seljublje, općina Kalesija, te je nad njim u službenim prostorijama PU Ljubuški izvršena kriminalistička obrada tijekom koje je isti u cijelosti priznao izvršenje opisanog kaznenog djela.

PU Ljubuški u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv A. Z. (50) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo krađe.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari