Lovci počistili otpad kraj puta Miletina - Crnopod

Lovna sekcija Cerno na svom području gospodarenja lovišnom uredno pazi na sve aktivnosti, odrađuje radne dnevnice koje su propisane lovno-gospodarskim planom i kalendarom lova. Na potezu puta Miletina Crnopod uz put je ostavljena veća količina otpadnog materijala, isti narušava eko sustav ovog područja na njemu se hrani određeni broj divljači zbog pokvarenosti hrane ili zatrovanosti lovci iz Crnopoda su pronašli divljači koja je uginula pa je istu morala zakopati na ocjeditu terenu.

Akcija koju je pokrenula ova skupina lovaca na čelu s predsjednikom sekcije Andrijom Dugandžić (Beca) ima cilj da prikupi sve smeće i isto odloži na deponije koje je već prije iskopano sa strojevima.

Zamoljavaju se svi nesavjesni građani općine Ljubuški i Čitluk a pretežito oni koji iz Međugorja donose smeće, da to više ne čine. Svojim radnjama uništavaju nečiji trud i ugled, jer i u ovom području netko živi i svojim radom stvara sebi život ugodnijim i ljepšim, jako je neukusno donijeti svoje smeće pred tuđe dvorište.

Lovci će uvesti dežurstva na ovom području, osobe koje se ogluše o ovo upozorenje i izbace otpad na obilježena područja da je zabranjeno izbacivanje otpada, će prijaviti nadležnim organima.

lovci-ljubuski.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari