Mišetić trčao za Ivankovića, glasovati će za Barbarića

Poznati širokobriješki gospodarstvenik Tonkan Ivanković ove je srijede proslavljao rođendan i njemu u čast trčao je Zlatko Mišetić, poznati maratonac iz Ljubuškog.

„Trčao sam relaciju od Ivankovića Doca do Širokog Brijega, zapravo sve gore do na Pecaru i nazad do hotela Park. Tonkanu sam još lani obeća trčat, ali nisam održa rič, pa sam zato ove godine to uradio, ali mi je Tonkan reka da ne govorim koji mu je rođendan“ – ispričao nam je Mišetić po ulasku u cilj.

Kaže da mu je Tonkan dobro platio utrku.

„Trča sam ja i drugima. Za rođendane, godišnjice braka, svatove, ali viruj mi da me malo ko platio ko Tonkan. Malo je takvih ljudi, ali ti ni to ne mogu reći koliko mi je platio. Ma i moga bi reć, ali more on pročitat ovo pa me više neće zvat, zato bolje pajdo šutit“ – ističe Mišetić.

Poznati hercegovački maratonac kaže da je već ranije trčao i za neke druge Ivankoviće.

„Jesam za Jozu Ivankovića trča i ćaću mu Lijana. Inače, najviše sam trča za ljude iz Širokog. To su pravi ljudi. Trča sam i za otvaranje hotela Park“ – govori naš sugovornik.

Na upit za koga će „trčati“ na predstojećim lokalnim izborima također ne krije svoj izbor.

„Neću trčati taj dan, ali oću dat glas načelniku Ljubuškog Nevenku Barbariću. Njemu sam prvom obeća i ne mogu ga sad slagati. Ima ovih nekih koji daju para da glasam za njih, ali nije sve u param. Ja trčim za pare, a glasam kako oću“ – iskreno će Mišetić dodajući da mu nitko nije pomagao toliko puta kao načelnik Barbarić.

Mišetić se trčanjem za novac bavi već desetak godina.

„Ma trčim i na natjecanjima. Imam oko 120 medalja i 70 pehara i majica jedno 200 komada. Imam sad 10.10. trku na Večernjakovu maratonu u Zagrebu pa ako moreš i to spomeni. Odon gori sto posto. A možda bude i dikoja trka usput kad se budnem vraća, pa ako bude što ne bi trča“ – kazao je na kraju ovog razgovora Zlatko Mišetić.

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari