Ante Boras: U Gradačac idemo po pobjedu

U nastavak sezone Izviđač će krenuti bez novih imena, ali s većinom oporavljenih igrača koji nisu bili na raspolaganju treneru Ivandiji u većem dijelu jesenje polusezone. Za razliku od jesenas nema dvojice iz Poreča, Lovrinovića i Gruičića, a u sastavu neće biti ni Petra Mucića i Nenada Zeljića.

Uoči puta u Gradačac, Ante Boras, možda trenutno i najvažniji igrač "skauta", ne krije optimizam.

"Mi u Gradačac idemo pobijediti. Znamo da će biti teško i da je to neugodno gostovanje, ali ako želimo ostvariti naše ambicije onda ne smijemo kalkulirati. Dobro smo odradili pripreme, imali smo i dovoljan broj kvalitetnih provjera i stekli smo sigurnost i samopouzdanje. Ja, kao i svi moji suigrači vjerujemo u pobjedu."

Iako je većinu minuta u jesenjem dijelu odigrao na poziciji lijevog krila, Boras će često uskakati na poziciju srednjeg vanjskog jer je odlaskom Lovrinovića na toj poziciji ostalo dosta prostora.

Boras je u više navrata pokazao da se i tu dobro snalazi jer je u mlađim uzrastima bio organizator igre, a do dolaska Burića i Džebe znao je "ordinirati" i na pivotu tako da je već "naučio" pokrivati više mjesta u ekipi.

avaz.ba

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Bez izbora pred izbore Ružica Zeljko
ljubuski.info
Život proveden u crvotočini Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari