Izviđač poražen u Kopru

Rukometaši Izviđača, u sklopu sedmodnevnih priprema u Poreču, odigrali su još jednu pripremnu utakmicu, ovaj put gostovavši u Kopru gdje su za protivnika imali rukometaše Cimosa.

Momčad iz Kopra trenutno je drugoplasirana momčad slovenskog prvenstva, plasirana je iza vodećeg Gorenja, a na prvenstvenoj ljestvici nalazi se ispred nekadašnjeg prvaka Europe rukometaša Celja.

Cimos, za koji je prije nekoliko godina igrao i naš Denis Buntić, u svojim redovima ima niz poznatih rukometnih imena kao što su Krivokapić, Brumen, Rapotec, Osmajić, Podpečan, Vran, Skoko, bio je pravi test za provjeru stvarnih mogućnosti "Skauta".

Svakako treba napomenuti da u i ovoj utakmici Izviđač ponovno nije bio kompletan, moglo bi se prije reći da je nastupio "desetkovan". Nedostajali su povrijeđeni Senjamin Burić, Karlo Čolak, Petar Mucić i Dejan Malinović koji je imao problema s putnim ispravama.

Cimos je odmah na startu poveo 4:0 i rezultatsku prednost nije ispuštao do kraja utakmice. Prednost domaćih rukometaša, tijekom utakmice, kretala se od 3 do 7 golova. Na kraju je završilo s konačnih 34:27, poluvrijeme 15:10.

U momčadi Izviđača najviše pogodaka postigli su Boras 6, Zeljić 5, te Džeba i Perić po 4. Rapotec sa 6, te Elezović s 5 postignutih pogodaka bili su najefikasniji u momčadi Cimosa.

RK Cimos - HRK Izviđač MI Grupa 34:27 (15:10)

Kopar, 28.01.2011.
Dvorana Bonifika.

RK Cimos: Podpečan, Vran, Jeraj, Skoko 3, Mirković 2, Brumen 2, Elezović 5, Poklar 3, Bombač 4, Krivokapić, Skube 4, Mlakar 1, Konečnik 2, Rapotec 6, Osmajić 2.
Trener: Fredi Radojković

HRK Izviđač: Šarac, Bumbak (3 obrane), B. Burić (15 obrana), Miličević 1, Zeljić 5, Milas 1, Matić 4, Boras 6 (3), Bošnjak, Perić 4, Ilić 1, Džeba 2, Grbavac 3, Ereš.
Trener: Silvio Ivandija

Sedmerci: Cimos 4/3, Izviđač 3/3.
Isključenja: Cimos 2, Izviđač 2 minute.

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari