Priredba kluba roditelja djece sa smetnjama u psihofizičkom razvoju "Nada"

Nakon posjeta Staračkom domu "Sveti Josip Radnik" u Ljubuškom, predsjednik Vlade Zdenko Ćosić nazočio je prigodnom zabavnom programu pod nazivom "Nada u nama" kojeg su, povodom desete obljetnice utemeljenja i povodom božićnih i novogodišnjih blagdana, u kino dvorani "Borak", priredili članovi Kluba roditelja djece sa smetnjama u psihofizičkom razvoju "Nada" iz Širokog Brijega.

Prigodnim riječima nazočnima su se obratili tajnik Kluba Miljenko Buhač, načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević, širokobriješki gvardijan fra Sreten Ćurčić i predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić, koji je u svom obraćanju naglasio kako su nam nametnuti ciljevi izvrsnosti i u utrci za tim ciljevima zaboravljamo na one kojima je uistinu malo potrebno da bi bili sretni. Predsjednik Ćosić je rekao: "Ovo je blagdansko ozračje, kada na simboličan način pokušavamo iskazati svoju solidarnost sa onima kojima je naša pažnja bitna. Tu solidarnost možemo iskazati samo onda ako i u onoj nemoćnoj starici u Ljubuškom i ovom djetetu ovdje, ili u nama koji se smatramo zdravim ljudima, vidimo cjelovito Božje djelo."

U programu su sudjelovala djeca s posebnim potrebama s područja cijele Županije Zapadnohercegovačke, te učenici  osnovnih škola s područja Županije Zapadnohercegovačke. Na kraju programa djeci s posebnim potrebama uručeni su prigodni darovi.

Iz Ureda predsjednika [ Vlada ŽZH ]

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari