Izviđač doputovao u Izmir

Rukometaši Izviđač Mi Grupe, sinoć su zrakoplovom iz Sarajeva preko Munchena doputovali u Turski grad Izmir, gdje će sutra (subota, 20.11.2010.) u 18.00, a po našem vremenu u 17.00 sati, odigrati prvu utakmicu 3. kola Kupa pobjednika kupova protiv momčadi Iizmir BSB SK. Ekspedicija Izviđača krenula je jučer u 8.30 sati autobusom iz Ljubuškog do Sarajeva, a u Izmir je stigla sinoć kasno oko 23.30, po turskom vremenu.

Izmir je treći po veličini grad u Turskoj, 331 km udaljen od Instanbula, a 496 od Ankare. Grad ima 2.227.968 stanovnika, a pokrajina do 4.000.000 stanovnika. Izmir je prekrasan mediteranski grad smješten na obalama Egejskog mora s blagom mediteranskom klimom.

Naši rukometaši, od 10 do 11 sati, obavili su prvi trening u lijepo uređenoj dvorani u kojoj će se sutra odigrati utakmica. Dvorana može primiti 1.800 gledatelja, a tribine su smještene sa sve četiri strane igrališta. Za očekivat je da će sutra u dvorani biti paklena atmosfera, ali se ipak nadamo da naši rukometaši neće njoj podleći.

Jutoršnji trenig protekao je prema planu trenera Ivandije. Uglavnom trening se sastojao od od razgibavanju i od pucačkog dijela. Trener Ivandija je zadovoljan odrađenim treningom i sve što je planirano je i odrađeno. Trening je odradio i povrijeđeni Karlo Čolak koji sutra neće biti u sastavu, ali je krenuo na put s momčadi. U sutrašnjoj utakmici može igrati samo 14 igrača, tako da pored Čolaka iz 16 standardnih članova prve momčadi neće biti ni povrijeđenog Petra Mucića.

Večeras naši grači, od 17 do 18 sati, imaju drugi trening na kojem će se uigravati taktičke varijante za sutrašnju utakmicu. Za sutra nije predviđen trening već samo jutarnja šetnja nakon doručka u obližnjem parku i uz obalu mora, te popodnevni odmor prije utakmice.

izvidjac.com

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari