Velika akcija SIPA-e i u Ljubuškom

Po nalogu Tužiteljstva BiH, odnosno tužitelja iz Posebnog odjela za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH, vrši se velika akcija u brojnim gradovima Bosne i Hercegovine, među kojima i u Travniku, Bugojnu, Velikoj Kladuši, Cazinu, Mostaru, Širokom Brijegu i Ljubuškom.

U ovoj akciji pretreseno je 18 lokacija. Tijekom akcije privedeno je više od 12 osoba od kojih je pet lišeno slobode i iste će sutra, tijekom ranih jutarnjih sati, biti predate postupajućem tužitelju, koji će naknadno odlučiti za koliko osumnjičenih će zatražiti pritvor, priopćeno je iz Tužiteljstva BiH.

Osobe koje su pod istragom osumnjičene su za organizirani kriminal u vezi sa krivičnim djelima neovlašteni promet oružjem i vojnom opremom, kao i neovlašteni promet opojnim drogama.

Ovu složenu akciju po nalogu tužitelja iz Posebnog odjeljenja za organizirani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju Tužiteljstva BiH provodi više desetina službenika SIPA-e.

U okviru današnje akcije prilikom pretresa pronađena je i zaplijenjena veća količina oružja, eksploziva i vojne opreme, navodi se u priopćenju.

FENA

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari