Na mjestu zločina

Smrt navijača Vedrana Puljića u Širokom Brijegu još nije riješena po pitanju pronalaska ubojice. A nedjeljni ogled Širokog i Sarajeva na Pecari opet će pohoditi i gostujući navijači... Tako je barem najavljeno iz Sarajeva.

Sve danas do popodnevnih sati vrijedio je režim - bez gostujućih navijača. A onda se oglasilo FK Sarajevo i najavilo dolazak četiri autobusa istih.

Došlo je to kao popriličan šok nakon prvotnih informacija koje su sugerirale da će do takvog scenarija teško doći.

Iz izvora bliskih Širokom, došli smo do informacija da su im iz FK Sarajeva na upit o njihovim navijačima odgovorili u stilu 'neka se oni sami najave', no onda je u posljednji tren ispoštovana procedura, a Širokobriježani nisu imali izbora nego pristati... mada nevoljko. Jer svima je još svježe u sjećanju ono što se dogodilo prošle godine.

Bespotrebno je isticati rigorozne snage osiguranja, jer jasno je da do incidenta ponovno može doći.

Dovoljan je jedan napaljeni debil da sve opet plane, što se, nadamo se, ovog puta ipak neće dogoditi.

Među igračima tenzija nema, kao što je to viđeno u Kup utakmici ove dvije ekipe na Koševu, oni se svi dobro znaju i manje više međusobno poštuju.

Navijači ili oni koje se takvima vole nazivati su druga priča. Horde Zla prošle su sezone iz autobusa izašli sa kamenjima u rukama i raspašoj je brzo počeo...

supersajt.info

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari