Na poligrafu sumnjivci za pljačku stoljeća kod Gruda

ljubuski.info

Policija je poslala više sumnjivaca na polifgraf zbog najveće do sada u BiH, pljačke blindiranih kola iz kojih je ukradeno više od 5,5 milijuna KM, prekjučer na cesti Široki Brijeg - Grude, u mjestu Medovići. Radilo se o pošiljci UniCredit banke, koju su zaštitari banjolučkog Sector Securityja iz Mostara vozili do Imotskoga, gdje su ih čekale kolege iz Soko Marića.

Sudeći po osiguravajućoj polici izraženoj u dolarima, ukupno su prevozili više od 7 milijuna maraka. Uz prijetnju ručnog bacača - zolje, pljačkaši su iza sebe ostavili vreće sa sitnijim novcem.

Zapalili su dva automobila i kombi, koje su prethodno kupili preko oglasa, a od kojih je jedan imao hrvatske oznake i lažnu naljepnicu poduzeća. U Hercegovini su i dalje prisutni specijalci s dugim cijevima, a na noge su dignute i ostale sigurnosne službe u BiH i Hrvatskoj. Odmah je bilo jasno da se radilo o istovjetnoj pljački od prije 11 mjeseci dogodila u Kruševu kod Mostara, kada su isti zaštitari orobljeni prevozeći 742.300 maraka Pošta Mostar.

Robert Soldo | Večernji list

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari