Marin Šego glavni glumac lijepe Zagrebove priče

Strahovao je trener Neno Kljaić uoči gostovanja Zagreba u Rumunjskoj, ni igračima nije bilo svejedno. Nije ta Constanta najviši razred europskog rukometa, ali na svom parketu su uvijek opasni, navijači su izuzetno žestoki, nije lako tamo igrati... A nakon tih šezdeset minuta sve govori da pravog razloga za strepnju i nije bilo. Zagreb se prošetao kroz Constatntu, dobio okruglih deset razlike i sjajno krenuo u Ligu prvaka.

"Ove sezone gledat ćete jedan drugačiji Zagreb, brži, čvršći, s puno kontri. Iznenadit će te se" najavljivao je trener Kljaić u danima prije utakmice.

I doista, dogodilo se sve što je Neno rekao. Zagreb je letio po terenu, 'mljeo' protivnika, jurio u kontre i lako prošao teško gostovanje. I otkrio neke sasvim nove adute. Već pomalo zaboravljeni Ljubo Vukić odigrao je briljantnu utakmicu, zabio 13 golova i izgledao kao u najboljim danima. S krila, iz kontre, sa sedam metara... Činilo se da može što god hoće. A Marinu Šegi, s druge strane, Rumunji nisu mogli - ništa. I on je prošle sezone bio u debeloj sjeni, Gorazd Škof je bio nedodirljiv, no na prvom Zagrebovom ovosezonskom europskom ispitu branio je sjajno. 'Skinuo' je gotovo 20 lopti i uz Vukića bio glavni glumac lijepe Zagrebove priče.

I sljedeće dvije utakmice Zagreb će igrati u gostima, 2. listopada protiv Bosne u Sarajevu, a pet dana poslije ide u St. Peterburg.

24sata.hr

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari