Putem SMS-a upućene poruke prijetećeg sadržaja

Ženska osoba (24) sa šireg područja općine Ljubuški jučer je prijavila da je u nekoliko posljednjih dana zaprimila više SMS poruka prijetećeg i uznemirujućeg sadržaja. Istražitelji PU Ljubuški provode izvide u cilju rasvjetljavanja počinjenog kaznenog djela.

Sinoć u 21 h PU Ljubuški zaprimila je prijavu o kaznenom djelu Oštećenje tuđe stvari, počinjenom u mjestu Otok, na štetu 47-išnjeg mještanina. Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta te su ispred obiteljske kuće oštećenog građanina zatekli M. V. (21) iz Bileće.

Izvršenim očevidom utvrđeno je da su u kući oštećeni ili uništeni brojni predmeti odnosno utvrđeno je da je počinjeno kazneno djelo Oštećenje tuđe stvari, opisano u čl. 293. KZ-a FBiH. Za izvršenje ovog kaznenog djela osumnjičena je M. V. (21) iz Bileće, ista je lišena slobode i nad njom će se izvršiti kriminalistička obrada.

Jučer ujutro PU Ljubuški zaprimila je prijavu da je u mjestu Otok izbio požar na parceli s jagodama te da je u požaru oštećen veći dio zaštitne folije kao i dio nasada. Policijski službenici izvršili su očevid a poduzimaju i druge izvide u cilju utvrđivanja uzroka požara.

MUP ŽZH

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari